Kiekkoakvaarion suodatus

Kiekkokalojen hoito, ongelmat ym.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
talvikko
Junior Member
Junior Member
Viestit: 70
Liittynyt: 11:07, 21.04.2015
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Rovaniemi

Kiekkoakvaarion suodatus

Viesti Kirjoittaja talvikko »

Elikkä riittääkö tämä suodatinyhdistelmä kiekoille: Akvaario on juwel rio 400, suodattimina rion oma sisäboksi ja toisena sera 400+uv. Kaloja on tällähetkellä 8 helmimonnista,partamonni, 2 isoseepraplekoa, 12 ruusutetraa, 12 timanttitetraa, 4 leväbarbia ja 2 palettikalaa.( paletit muuttaa muualle heti kun saan ne ovelat riiviöt haavittua ja leväbarbeillekin on tilaa muualla jos eivät sovi kiekkojen kanssa) .Suunnitelmissa olisi hankkia 6-7 kiekkoa. Jos on tarvis hankin isomman ulkosuodattimen tai toisen lisää.
tiitu84
Junior Member
Junior Member
Viestit: 56
Liittynyt: 15:11, 03.10.2012
Sukupuoli: Nainen

Re: Kiekkoakvaarion suodatus

Viesti Kirjoittaja tiitu84 »

Minusta suodatuksesi on ihan kunnollinen eli tehokas joka olisi jo raakaruokaa syötettäessä aika pakollinen kun syömättä jäänyt ruoka voi jäädä jonnekin nurkkaan mätänemään mutta kun pitää monnisia ja yhtä plekoa kiekkoaltaassa niin tulee raakaruuan jämätkin aika tehokkaasti putsattua akvan pohjalta.
Omassa kiekkolassa on perus kupari monnisia ja Punasilmäpleko jotka syövät kaikki ruuan rippeet pohjasta jolloin eivät jää kuormittamaan mätänisemellään altaan vettä etenkin kun kyseessä pakasteruuat.
Suodatuksen oltava tehokas toki myös siltä osin jos altaassa elää yksi pleko sillä ovat sottaisia kaloja jotka tekevät paljon järsimisjätettä altaaseen.
450 l kiekkola, 315l ja 30l nano+ Jemenin kameleontti sekä Ranskanbulldoggi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kiekkokalat”