Jäsenkortti -19

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Siltsu
Senior Member
Senior Member
Viestit: 938
Liittynyt: 21:32, 10.02.2012
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Tuusula

Jäsenkortti -19

Viesti Kirjoittaja Siltsu »

Hei! En tiedä mistä kysellä, kun en saa vastausta sähköpostiin. Helsingin yhdistyksen jäsenkortti on maksettu samana päivänä, kun lasku tuli ja siitä on kuukausia. SeaLifeen haluaisin kausikortin, mutta miten se on mahdollista kun jäsenkortteja ei näy eikä kuulu? Osaako joku vastata?
450L kiipiät, teräkalat, norsukala, L75, L128, L201
180L L199, L-411, tetroja ><((((º> ><((((º> ><((((º>
100L L046, tetroja
Plankton
Member
Member
Viestit: 368
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

Re: Jäsenkortti -19

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Hei,

kiitos yhteydenotostasi. HAS - Helsingin Akvaarioseura ry on ottanut käyttöön FloMembers -jäsenrekisterihallintatyökalun. Järjestelmän avulla hoidamme jatkossa HAS:n jäsenviestintää, jäsenmaksujen laskutusta, tapahtumahallinnointia sekä olemme ottaneet käyttöön sähköiset jäsenkortit!

Olet saanut sähköpostiisi 18.6.2019 Helsingin Akvaarioseuralta viestin, jossa sinua pyydetään aktivoimaan tilisi FloMembersin järjestelmään. (Jos et ole saanut viestiä tarkista roskapostikansio.) Kun olet aktivoinut tilisi voit kirjautua järjestelmään tunnuksillasi osoitteessa: https://www.flomembers.com/helsingin-akvaarioseura

Sähköiset jäsenkortit korvaavat vanhat HAS:n pahvikortit. Kun aktivoit Flomembers-tilisi, voit tilata sähköisen jäsenkortin itsellesi kohdasta Omat tiedot > Sähköinen jäsenkortti. Jäsenkortin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle ja sen avulla voi osoittaa jäsenyytensä esimerkiksi HAS:lle etuja tarjoavissa yhteistyökumppaniyrityksissä ja seuran tapahtumissa.

Jos avaat linkin älypuhelimessasi, voit tallentaa kortin pikakuvakkeen laitteesi aloitusnäytölle. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa. Kortissa voidaan hyödyntää puhelimen välimuistia, jolloin kortti on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”