HAS: Sähköiset jäsenkortit ja jäsenrekisterihallintatyökalu

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 368
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Sähköiset jäsenkortit ja jäsenrekisterihallintatyökalu

Viesti Kirjoittaja Plankton »

HAS - Helsingin Akvaarioseura ry on ottanut käyttöön FloMembers -jäsenrekisterihallintatyökalun. Järjestelmän avulla hoidamme jatkossa HAS:n jäsenviestintää, jäsenmaksujen laskutusta, tapahtumahallinnointia sekä olemme ottaneet käyttöön sähköiset jäsenkortit!

OLET SAANUT SÄHKÖPOSTIISI 18.6.2019 HELSINGIN AKVAARIOSEURALTA VIESTIN, JOSSA SINUA PYYDETÄÄN AKTIVOIMAAN TILISI FLOMEMBERSIN JÄRJESTELMÄÄN. (Jos et ole saanut viestiä tarkista roskapostikansio.) Kun olet aktivoinut tilisi voit kirjautua järjestelmään tunnuksillasi osoitteessa: HTTPS://WWW.FLOMEMBERS.COM/HELSINGIN-AKVAARIOSEURA

Sähköiset jäsenkortit korvaavat vanhat HAS:n pahvikortit. KUN AKTIVOIT FLOMEMBERS-TILISI, VOIT TILATA SÄHKÖISEN JÄSENKORTIN ITSELLESI KOHDASTA OMAT TIEDOT > SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI.

Jäsenkortin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle ja sen avulla voi osoittaa jäsenyytensä esimerkiksi HAS:lle etuja tarjoavissa yhteistyökumppaniyrityksissä ja seuran tapahtumissa. Jos avaat linkin älypuhelimessasi, voit tallentaa kortin pikakuvakkeen laitteesi aloitusnäytölle. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa. Kortissa voidaan hyödyntää puhelimen välimuistia, jolloin kortti on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

PS. Mikäli FloMembers-jäsentilisi aktivointilinkki ei ole vielä tavoittanut sähköpostilaatikkoasi, voit kysellä sitä osoitteesta: jasensihteeri@has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”