HAS: Tapahtumakalenteri, syksy 2019

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 368
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Tapahtumakalenteri, syksy 2019

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Tapahtumat järjestetään ellei muuta mainita, seuran kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, Töölö, Helsinki) klo 18.00. Tarkennuksista ja muutoksista tiedotetaan aktiivisesti. Seuraathan jotain näistä kanavista: seuran sähköpostilistaa, seuran verkkosivuja, Aqua-Web -keskustelupalstaa tai Facebook- ja Twitter-sivua.

la 3.8.2019 Molskahdus!-kesäretki Porkkalanniemeen
Kesäretki suuntautuu Porkkalanniemeen. Lähtö Töölöntorilta tilausajobussilla klo 9.00, paluu takaisin alkaa klo 16.00. HAS kustantaa tilausajon jäsenille. Ota mukaan eväät ja uimavarusteet mikäli aiot molskahtaa. Lisätietoja: https://retkipaikka.fi/porkkala. Sitovat ilmoittautumiset 15.7.2019 mennessä osoitteeseen ohjelma@has.fi

ti 3.9.2019 Avoimet ovet
HAS - Helsingin Akvaarioseura ry. järjestää avoimet kerhohuoneellaan (Eteläinen Hesperiankatu 34, Töölö, Helsinki). Kerhohuoneelle saavutaan Museokadun puolelta korttelia. Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia! Tuo kaverisikin! Samalla on myös mahdollisuus liittyä seuran jäseneksi. Illan aikana on jaossa muoviämpäreitä kuudelle ensimmäiselle jäseneksi liittyvälle. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Kaikkien syyskuussa 2019 jäseniksi liittyvien kesken arvotaan vapaalippuja Merimaailma SeaLifeen!
Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet!

ti 24.9.2019 Kasvi-ilta: Vehkakasvit akvaariossa
Anu Riikonen ja Ilkka Tuunainen luennoivat akvaariokasveista.
Kahvitarjoilu!

la 12.10.2019 Tampereen Akvaarioseura ry:n syyshuutokauppa
TAS:n huutokauppa järjestetään aivan Tampereen keskustassa Tampereen klassillisella lukiolla, Tuomiokirkonkatu 5, 33100 Tampere. Kimppakyydeistä on mahdollista sopia HAS:n Facebook-sivulla. Yksityiskohtaisia tietoja tapahtumasta: http://tas.aqua-web.org/ -> Toiminta -> Akvaariohuutokauppa.

la 26.10.2019 HAS - Helsingin Akvaarioseura ry:n 75-vuotisjuhla
Kokoonnutaan 75-vuotisjuhlien etkoille HAS:n kerhohuoneelle klo 17.00 alken. Nostetaan malja ja pidetään pieni katsaus seuran menneisiin vuosikymmeniin. Paikalle saapuu myös seuran kunniajäsen, akvaariotietokirjailija Markku Varjo.

Tämän jälkeen 75-vuotisjuhlallisuuksia vietetään Ravintola Elitessä (Eteläinen Hesperiankatu 22, Helsinki) klo 19.00 alkaen. Nautitaan alku-, pää- ja jälkiruoka sisältäen kolme kaatoa (kuohuviinimalja + kaksi kaatoa viiniä). HAS kustantaa osan illalliskortin hinnasta, niin että jäsenen maksetetavaksi jää 50 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset 11.10.2019 mennessä osoitteeseen ohjelma@has.fi

ti 12.11.2019 Syyskokous & DIY-ilta: monniakvaarion taustan vesiputous ja akvaarion valaisujärjestelmä
Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen rakennetaan kerhotilan monniakvaarion taustaan vesiputous ja asennetaan akvaarioon uusi valaisujärjestelmä.
Kahvitarjoilu!

la 7.12.2019 Pikkujoulut
Pikkujoulut järjestetään HAS:n kerhohuoneella Töölössä. Pikkujoulujen teemana tänä vuonna on Itävalta. Tarjolla on teemamaan mukaista syötävää ja juotavaa. Voit myös halutessasi ottaa omia juomia mukaasi. Pikkujouluissa jaetaan harrastajakiertopalkinto ja akvaarioaiheisia joululahjoja. Myös muuta ohjelmaa saattaa olla luvassa.

Sitovat ilmoittautumiset 30.11.2019 mennessä osoitteeseen ohjelma@has.fi
Osallistumismaksu on 20 eur ja se maksetaan pikkujouluissa käteisellä. Muista ilmoittaa samalla allergioista tai erityisruokavalioista.

Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia!

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”