HAS: 11.2. Avoimet ovet ja akvaariokasvien myynti- ja vaihto

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 368
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: 11.2. Avoimet ovet ja akvaariokasvien myynti- ja vaihto

Viesti Kirjoittaja Plankton »

HAS - Helsingin Akvaarioseura ry järjestää tiistaina 11.2.2020 klo 18.00 alkaen kerhohuoneella (Eteläinen Hesperianakatu 34, sisäpiha, Hki) Avoimet ovet ja akvaariokasvien myynti- ja vaihtoringin.

Tuo mukanasi tarpeettomia akvaariokasvejasi joko myyntiin, vaihtoon tai lahjoitukseen! Pistetään kasvit kasvamaan ja hyvä kiertämään!

Kasvit jokainen pussittaa itse kotona valmiiksi.

Kasvit tulee pakata ilman vettä tiiviiseen läpinäkyvään muovipussiin, johon voi puhaltaa ilmaa. Kasvien seassa olevista mahdollisista kotiloista ja limaskasta tulee mainita artikkelin tiedoissa. Pusseihin on hyvä kirjoittaa myös kasvin laji, myyjän nimi ja hinta. HAS ei veloita provisiota.


Tapahtumassa voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilman liittymismaksua. Uusille jäsenille jaossa myös ilmaisia HAS:n ämpäreitä rajoitettu määrä!

Kahvipannu kuumana. Lämpimästi tervetuloa!

Kevään 2020 tapahtumakalenteri: http://www.has.fi/kalenteri.php

Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia! Kerhoilloissa voi lainata seuran kirjaston akvaarioaiheisia kirjoja sekä lukea tilattuja Amazons-, Practical Fishkeeping- ja DATZ-lehtiä.

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”