HAS: Tapahtumakalenteri, kevät 2021

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 368
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

HAS: Tapahtumakalenteri, kevät 2021

Viesti Kirjoittaja Plankton »

HAS - Helsingin Akvaarioseura ry:n tapahtumakalenteri, kevät 2021

Tapahtumat järjestetään ellei muuta mainita, seuran kerhohuoneella (Eteläinen Hesperiankatu 34, Helsinki) klo 18.00. Tarkennuksista ja muutoksista tiedotetaan aktiivisesti. Seuraathan jotain näistä kanavista: seuran sähköpostilistaa, seuran Facebook-sivua, Aqua-Webiä tai verkkosivuja.

12.1.2021 Avoimet ovet
Tapahtuma pidetään Jitsi-sovelluksella osoitteessa: https://meet.jit.si/HAS-kanava. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilman liittymismaksua illan ajan pelkän jäsenmaksun hinnalla. Illan istunnossa esitellään yhdistyksen toimintaa ja Töölön kerhotilan akvaarioita. Samalla opastetaan yhdistykseltä lainattavien akvaarioiden nostoimukuppien käyttöön.

26.1.2021 Tietopaketti aloittelevalle akvaarioharrastajalle
Tapahtuma pidetään Jitsi-sovelluksella osoitteessa: https://meet.jit.si/HAS-kanava.

9.2.2021 Esitelmä Silikonien vaihtaminen akvaarioon
Mitä pitäisi huomioida, jos ajatuksissa on kasvattaa akvaarion käyttöikää vaihtamalla siihen silikonit? Aku Kutila Tampe-reen Akvaarioseura ry:stä luennoi. Tapahtuma pidetään Jitsi-sovelluksella osoitteessa: https://meet.jit.si/HAS-kanava.

23.2.2021 HAS:n mikroskoopin käytön opastus
Yhdistyksen kerhotiloissa Töölössä oleva tutkimusmikroskooppi on jäsenistön vapaasti käytettävissä HAS:n tapahtumien yhteydessä. Käydään läpi mikroskoopin toimintaperiaatteita ja preparaattien valmistusta. Tapahtuma pidetään Jitsi-sovelluksella osoitteessa: https://meet.jit.si/HAS-kanava.

9.3.2021 Akvaarioliikevierailu
Vieraillaan akvaarioliike Järvenneidossa Järvenpäässä.

23.3.2021 Sukellus veden kemian perusteisiin: typpiyhdisteiden kiertokulku
Ville Kivisalmi luennoi.

13.4.2021 Räkmix-ilta
Valmistetaan akvaariokaloille pakasteruokaa. Reseptilistalla on illan aikana muikkumix ja räkmix. Illan päätteeksi on mahdollisuus ostaa valmistettua kalanruokaa mukaan kotona pakastettavaksi.

27.4.2021 Vuosikokous
Käsitellään sääntömääräiset asiat: hyväksytään mm. toimintakertomus ja tilinpäätös kuluneelta toimikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille. Tarjolla hernekeittoa ja laskiaispullia - kahvipannu kuumana, tervetuloa!

Kevätretki, klo 10.00
Lähdetään kevätretkelle Niskalan arboretumiin ja Ruutinkosken kautta Pitkäkosken luonnonsuojelualueelle katsele-maan kevään etenemistä. Lähistöllä sijaitsee myös näkemisen arvoinen aarnialue. Kokoontumispaikalle saavutaan omilla kyydeillä tai julkisella liikenteellä. Kokoontumispaikkana on Niskalan arboretum (Kuninkaantammentie, 00430 Helsinki) Kuninkaantammentie ja Fallintien risteyksessä. Jos käytät HSL:n reittiopasta paikalle saapumiseksi, valitse reittioppaasta kohteeksi ”Niskalan arboretum (hallinto), Haltiala, Helsinki”. Lisätietoja: https://www.myhelsinki.fi/fi/näe-ja-koe ... -arboretum Retkelle ei tarvitse ilmoittautua. Ota omat eväät mukaan ja ole ajoissa paikalla!

22.5.2021 Keväthuutokauppa Lisätietoja myöhemmin.

la 7.8.2021 Kesäretki Molskahdus! koko päivä, paluu illansuussa
Tämän vuoden kesäretki suuntautuu Torronsuon kansallispuistoon Tammelaan. Pitkospuilla taivaltavien jalkojen alle ku-rottuu Suomen syvin suo ja pitkospuiden päältä avautuvat upeat suomaisemat. Kävellään pitkospuita pitkin Torronsuon läpi Torron kylälle, josta bussi noutaa retkeläiset takaisin lähtöpisteeseen grillaamaan ja evästelemään. Käveltävän reitin pituus on noin 6 km. Lähtö Töölöntorilta klo 8.00. HAS kustantaa jäsenilleen tilausajon. Ota mukaan eväät ja grillattavaa. Lisätietoja: https://www.luontoon.fi/torronsuo. Retkelle ilmoittaudutaan sähköpostitse ilmestyvän ilmoittautumislinkin kautta. Retkelle mahtuu mukaan 25 osallistujaa – ilmoittaudu ajoissa!

Tule tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan muita akvaarioharrastajia! Kerhoilloissa voi lainata seuran imukuppeja akvaarioiden kantamiseen, kirjaston akvaarioaiheisia kirjoja sekä lukea tilattuja Amazons-, Practical Fishkeeping- ja DATZ-lehtiä. Kahvipannu kuumana!

Tervetuloa HAS:n toimintaan mukaan!
Liity joukkoon mukaan myös Facebookissa! ja Instagramissa!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helsingin Akvaarioseura ry., Eteläinen Hesperiankatu 34 (sisäänkäynti Museokadun puolelta sisäpihalle), 00100 HELSINKI, www.has.fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”