HAS:n 2006 suurhuutokaupan jälkimainingit

Täällä keskustelu on vapaata, kunhan homma pysyy hyvän maun ja käytöksen rajoissa ja keskustelu jotenkin koskettaa akvaarioita. Muu yleinen keskustelu -> ""Off-Topic" ja äänestykset"-ryhmään.

Valvoja: Moderaattorit

JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

HAS:n 2006 suurhuutokaupan jälkimainingit

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Paras huutokauppa periaatteessa näistä, joissa viime vuosina olen ollut. Kiitokset kaikille mukaville ja avuliaille ihmisille. Jatkan, kunnes jaksan paremmin...
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
totoro
Senior Member
Senior Member
Viestit: 633
Liittynyt: 14:40, 19.03.2003
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja totoro »

Oli kyllä todella mukavaa, etenkin näiden meklareiden välikommentit naurattivat! :D Suuret kiitokset Satu Jäskelle isonäkinsammalen alalajista (mihin sen oikein voi kiinnittää?) ja süsswassertangosta, Markku Lehikoiselle pisteimunuoliaisesta ja pikkuisesta ilmapumpusta, Pekka Ripatille ilmapumpulla toimivasta suodattimesta, Kati Laineelle 100 w lämmittimestä , Maiju Ruismäelle afrikansaniaisesta ja Terhi Ruokolaiselle hentorotalasta! Ja kiitos tietty Klas ry:n Markukselle kyydistä ja Laurille ja Annalle kivasta seurasta! :mrgreen:
VesiEläin
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5925
Liittynyt: 07:54, 04.03.2004
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Lempäälä

Viesti Kirjoittaja VesiEläin »

Mukava huutokauppa oli, vaikka olimme autokuntamme kanssa suurimmaksi osaksi shoppailemassa akvaariokaupoissa.
Tässä pari kuvaa paikalta;
http://www.saunalahti.fi/pistia/kuvat/maalishuutis.jpg
http://www.saunalahti.fi/pistia/kuvat/m ... utis06.jpg
http://www.saunalahti.fi/pistia/kuvat/maalishuuto.jpg
Meklarit olivat hauskoja, jälleen kerran ja juoksijat sutjakkaita.
Tavaraa oli tullut runsaasti myyntiin ja porukkaakin kerääntynyt paljon paikalle.

Autokuntamme lähti Tampereelta matkaan puoli 8 maissa, auto oli täynnä styrokslaatikoita ja kasveja. Hämyristä otettiin kyytiin lisää + Akvaristi.
Alkuunsa tuotiin tavarat myyntiin, livahdettiin shoppailemaan toisaalle ja sitten kahden jälkeen loppuhuutoihin.
Kaikki omat artikkelit oli huudettu, hyvään hintaankin vielä.
Oma huuto jäi vähemmälle, mutta sain kuitenkin haluamani -Jumalattoman juurakon, joka ei meinannut sopia lähtiessä edes autoon. :roll:
Rahaa meni mielettömästi, mutta akvaarioharrastus on joskus kallista, hauskat muistot ja tyytyväinen mieli.

Suuntasimme myöhemmin Apono-miittiinkiin ja löysimme itsemme väärästä Fenniasta, jonka jälkeen ryntäsimme oikeaan paikkaan, josta tuli äkkilähtö, kun auto meinasi jäädä parkkihalliin, kiinnimenon jälkeen. Autokuntamme matka takaisin Tampereelle sujui rattoisasti( :) ) ja kotona oltiin vajaa 22.
millia
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 5666
Liittynyt: 16:10, 10.11.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Viesti Kirjoittaja millia »

Jep, hauskaa oli.
Ensin vietiin kamppeet huutikseen. Siitä singahdin Marin puotiin, jossa yhytin VesiEläimen ja Thompsonin. Kyydillä Helsingin akvaariokeskukseen ja sieltä Leppävaarioon. Rahaa meni hirmusti, mutta onneksi kalat/kasvit tekivät kauppansa ja loppusaldo oli noin +- 0.
Itse huutiksesta sain sen ainokaisen itseäni kiinnostavan artikkelin, eli Maisun C. spiralis melalehden. Heräteostoksena tuli huudeltua H. callitrichoides Cubaa Samilta.
VesiEläin kirjoitti: Suuntasimme myöhemmin Apono-miittiinkiin ja löysimme itsemme väärästä Fenniasta, jonka jälkeen ryntäsimme oikeaan paikkaan, josta tuli äkkilähtö, kun auto meinasi jäädä parkkihalliin, kiinnimenon jälkeen. Autokuntamme matka takaisin Tampereelle sujui rattoisasti( :) ) ja kotona oltiin vajaa 22.
Ei olisi uskonut, että yksikin lemmikkikauppa menee akvaristilta ohi tarkistamatta, mutta niin vaan saimme VesiEläimen uskomaan, että ei, Bar Fennian vieressä oleva lemmikkikauppa ei ole enää tuon akvaariorundin jälkeen tarkistamisen arvoinen. :mrgreen:
Kotimatka oli juu rattoisa ( :mrgreen: ) ja myös kalojen/rapujen/kasvien kotiuttaminen "rasittavan" reissun jälkeen.
Fakkenoo
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1555
Liittynyt: 18:30, 05.01.2006
Akvaarioseurat: HAS
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Fakkenoo »

Eka kerran tuli käytyä, ja pitää sanoa, että hienosti oli järjestetty. :mrgreen: Vitosella huutamani mänytkään ei kyllä mielestäni ole mänty...Taisin tehdä löydön... :D
Alkuperäinen omistaja tarkentakoon... [;)]
"Elä elämäsi hymyillen, hymyillen läpi kyynelten"
Mandinka
Member
Member
Viestit: 492
Liittynyt: 15:34, 24.11.2004
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Kauniainen

Viesti Kirjoittaja Mandinka »

Saatiinko siellä kaikki myytyä? Mulla puutu pemppu ensimmäisen huutosession aikana ja lähdin pois ostamatta mitään. Olin ekaa kertaa mukana ja hämmästelin (kuten paikalla piipahtanut toinenkin ensikertalainen) artikkeleiden määrää. Markettiin en päässyt ollenkaan kun oli niin kova tungos. Tunnelma oli kyllä hieno!

Minä kun aina mietin miten asiat voisi hoitaa toisin/tehokkaammin, niin tuli mieleen, että olisiko se hankalaa järjestää tuota huutokauppaa tulevaisuudessa niin, että siellä myytäisiin erikseen, nimettyinä aikoina, kalat, kasvit ja tekniikka? Vaikka tunti aikaa jokaiselle ja jämät sitten loppuhuudossa? Jos aikaa jää yli, niin sittenhän sitä voi avata marketin, että ihmiset pääsee syytämään pennosensa sinne. Vai meneekö siinä koko idea pieleen?

Käsittääkseni huutokaupan suosio kasvaa vuosi vuodelta ja artikkeleiden määrä kasvaa, joten ehkä jollekin uudelleenjärjestelylle olisi tilaus? Mietin myös, että missähän muualla tuon tapahtuman voisi järjestää, että olisi sille marketille enemmän tilaa. Saako tämmöinen vihreä akvaseuran jäsen kysellä akvaarioseuran nimissä jotain paikkaa noin ihan alustavasti?
"Mä luin jostain..."
Fakkenoo
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1555
Liittynyt: 18:30, 05.01.2006
Akvaarioseurat: HAS
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Fakkenoo »

Sen takiahan myytiin vuoron perään eri sortteja, jotta niilläkin jotka eivät voineet jäädä loppuun asti, olisi mahollisuus saada muutakin kuin vaikka pelkkiä kaloja.
"Elä elämäsi hymyillen, hymyillen läpi kyynelten"
kylpyankka
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1565
Liittynyt: 11:38, 21.07.2004
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kylpyankka »

Ensikertalaisena minäkin paikalla. Tunnelma oli oikein mukava ja porukkaa juuri sopivasti tuon kokoiseen tilaan. Huutokaupasta en huutanut mitään, mutta kotiin tullessa minulla oli 21 mustaneontetraa sekä pieni juurakko. :) Vähän jäi mietityttämään se tosi hieno omenapuujuurakko, mutta en uskaltanut huutaa kun olisi siinä hieman ollut raahaamista junassa ja metrossa.

Huutamisen seuraamisen ohella hauskinta oli bongailla "tuttuja". :D
Vesihiisi
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1012
Liittynyt: 21:32, 27.01.2006
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies

Viesti Kirjoittaja Vesihiisi »

Kiitos vaan täältäkin kaikille järjestäneille! Rahat meni, mutta hauskaa oli! Siinä marketin kassajonossa meinas tulla hiki; muuten oli mielestäni hyvin järjestetty ja buffetti tosi edullinen :)
- Kerran luulin olevani väärässä, mutta erehdyin -
Tytti
Senior Member
Senior Member
Viestit: 595
Liittynyt: 18:34, 28.12.2003
Paikkakunta: Nummela - HAS
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tytti »

Oli kyllä aivan ihana vapaapäivä huutokaupassa. (Parisuhteenhoitoa parhaimmillaan ;)) Iso kiitos HAS:n porukalle.
sadie
Member
Member
Viestit: 447
Liittynyt: 09:57, 11.10.2002
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: HELSINKI

Viesti Kirjoittaja sadie »

Mandinka kirjoitti:Saatiinko siellä kaikki myytyä?
Suurin osa artikkeleista saatiin myytyä, mutta jokunen artikkeli jäi ihmisille takaisin kotiinkannettavaksi tai HAS:lle lahjotettavaksi.

Kahviokin oli niin suosittu, että sämpylät, piirakat, leivonnaiset, mehut ja limut kaikki loppuivat kesken. Kävijöitä taisi olla sen verran taas enemmän kuin viime vuonna.
Mandinka kirjoitti: Käsittääkseni huutokaupan suosio kasvaa vuosi vuodelta ja artikkeleiden määrä kasvaa, joten ehkä jollekin uudelleenjärjestelylle olisi tilaus? Mietin myös, että missähän muualla tuon tapahtuman voisi järjestää, että olisi sille marketille enemmän tilaa. Saako tämmöinen vihreä akvaseuran jäsen kysellä akvaarioseuran nimissä jotain paikkaa noin ihan alustavasti?
Toki saahan sitä kysellä ei-sitovasti ja infoilla HAS:n hallitusta asiasta. Kannattaa myös selvittää ne realiteetit, jotka tilan täytyy täyttää eli edukas (tilavuokrasta voi neuvotella rahastonhoitajan eli Lassi Köpän kanssa), huutokaupasta pitää löytyä auditoriomallinen tila, jotta huutelu on ylipäätään mahdollista ja melkoisen monta ihmistäkin sinne täytyy mahtua..
Mandinka kirjoitti: Minä kun aina mietin miten asiat voisi hoitaa toisin/tehokkaammin, niin tuli mieleen, että olisiko se hankalaa järjestää tuota huutokauppaa tulevaisuudessa niin, että siellä myytäisiin erikseen, nimettyinä aikoina, kalat, kasvit ja tekniikka? Vaikka tunti aikaa jokaiselle ja jämät sitten loppuhuudossa? Jos aikaa jää yli, niin sittenhän sitä voi avata marketin, että ihmiset pääsee syytämään pennosensa sinne. Vai meneekö siinä koko idea pieleen?
Fakkenoo kirjoitti:Sen takiahan myytiin vuoron perään eri sortteja, jotta niilläkin jotka eivät voineet jäädä loppuun asti, olisi mahollisuus saada muutakin kuin vaikka pelkkiä kaloja.
Tässä asiassa kaikkia ei vaan voi mielyttää.

Yritän pitää huolen siitä, että keskustelua huutokaupasta käydään jossain kevään kokouksessa. Tiistain kokouksessa kun käsitellään vuosikokousasiatkin niin voi olla ettei siellä jää aikaa puida huutista kovin syvällisesti.
In all venues there are two types of people, those who "do" and those who complain about those who do.
maximoves
Senior Member
Senior Member
Viestit: 620
Liittynyt: 07:52, 20.01.2004
Paikkakunta: Pukkila
Viesti:

Viesti Kirjoittaja maximoves »

Minäkin piipahdin paikalla, kännyyn jäi pohjatabuja pussi. Noudin tigeriltä red cherryjä ja mapelta -L002 kaveriksi jo altaassa olevalle samanlaiselle.

Leppävaariossa oli tietysti tämä -40 % alennus kaikista kaloista, joten tigerin ja mapen houkuttelemana lähdin heräteostoksille ja mukaan tarttui kaksi L-134 ja yksi L-239 eli sinieväpleko. Myös JBL ruokaa purkillinen kun sekin oli -30 % alessa. Rahaa meni mutta paljon sain kaikkea kivaakin. Harmi että HASin marketti oli auki niin vähän aikaa,että sinne en ehtinyt, mutta nämä kyllä korvasi sen.
Ratsastan auringonlaskuun....

http://community.webshots.com/user/maximove
Liinanen
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1273
Liittynyt: 18:18, 26.08.2004
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Liinanen »

Voisikohan huutokaupan järjestää pari kertaa vuodessa, jos kerran menestys oli niin suuri? Itse en valitettavasti päässyt paikalle ja harmittaa kovasti. Joudunko odottamaan seuraavaa huutokauppaa vuoden?
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Huh huh, nyt olen saanut nukuttua.

Ensiksi kerron varoittavan heräteostoksen; ostin punamakkarakalaparin. Onneksi mukana oli hoito-ohjeet, joten lahjoitin kalat heti eteenpäin ihmiselle, joka pystyy hoitamaan niitä - itse kun en voi jatkuvalla syötöllä antaa surviaisia.

Mukaani tuli kirsikkabarbipariskunta, joista kiitos leballe; neljä nokikuonomonnista, joista kiitos Katille; (mikseivät muut kiinnostuneet noin suloisista kaloista?) kaksi isoa miekkakasvia - kiitos myyjälle, jota en tunne; pussillinen kääpiövallisneriaa (mitä ihmeen kääpiöitä?), joista kiitän Samia ja karvalehtiä, joista kiitos skarelle.

Ainoa negatiivinen asia oli SAL:n kokouksen limittäminen huutokaupan päälle. Minusta se olisi voitu pitää vaikka aamulla. Tai sitten huutokaupan jälkeen. Monta artikkelia jäi näkemättä (ja ehkä onneksi huutamatta...). Joka tapauksessa ensi vuodelle voidaan organisoida asiat toisinkin. ;)

Minua harmittaa, että ehdin hätäisesti alussa vain moikkaamaan muutamia. Mukavaa oli se, että meillä K-UAS:laisilla oli yhdessä mukavaa (tai ainakin minulla oli...). Näin ollen se taukokin olisi ollut hyödyksi ihan tutustumisia ajatellen. (Ai miten niin olen ylisosiaalinen ihminen joskus? :mrgreen:)
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Maisu
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5469
Liittynyt: 15:10, 30.07.2001
Akvaarioseurat: Ciklidistit, HAS, NCS, TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Maisu »

Liinanen kirjoitti:Voisikohan huutokaupan järjestää pari kertaa vuodessa, jos kerran menestys oli niin suuri? Itse en valitettavasti päässyt paikalle ja harmittaa kovasti. Joudunko odottamaan seuraavaa huutokauppaa vuoden?
Aiempina vuosina on todettu, ettei HAS:n porukka järjestä kuin yhden vuosittain ihan siksi että tuo on todella uuvuttava tapahtuma järjestäjille. Muut seurat sen sijaan voivat vapaasti kopioida ideaa ja nythän olikin syksyllä TAS:n huutokauppa.
Tuukkis
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1519
Liittynyt: 20:45, 24.06.2003
Akvaarioseurat: Ciklidistit
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Tuukkis »

Tulipahan käytyä myöskin paikalla viettämässä aikaa ja marketista tarttui mukaan seran siporaxia, huutokaupan puolelta ei mitään ja kuvittelinkin päässeeni reissusta varsin pienillä € kulutuksella kunnes ajauduin kaverini kanssa terolle leppävaarioon missä oli hienoja tarjouksia.
Siellä sitten silmiini osui eheimin 2080 jätti suodatin joka oli myynnissä kaikkine vermeineen alle markkina hintojen, jonkin ajan mietittyäni päätin hankkia suodattimen vaikka olin jo vuoden alussa päättänyt etten hanki mitään lisä laitteita altaisiini, koska niille ei suurempaa tarvetta pitäisi olla. Mutta niinhän sitä siinä käy kun "halvalla" tarjotaan laatu laitteita.
In numbers of ten the power is in one.
Kati
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1423
Liittynyt: 13:42, 22.01.2002
Paikkakunta: Helsinki; TAS
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kati »

Liinanen kirjoitti:Voisikohan huutokaupan järjestää pari kertaa vuodessa, jos kerran menestys oli niin suuri? Itse en valitettavasti päässyt paikalle ja harmittaa kovasti. Joudunko odottamaan seuraavaa huutokauppaa vuoden?
Entisenä HAS:n hallituksen ja siten myös silloisen huutokauppatoimikunnan jäsenenä täytyy tuohon todeta, että jättihuutiksen järjestely on aika infernaalinen urakka, eikä vapaaehtoisia ole ikinä liikaa ollut. Se on ollut aika iso syy siihen, miksi ajatukset toisesta tapahtumasta / vuosi saman porukan järjestämänä on aina hyljätty...

Siksipä minusta oli loistavaa, että tamperelaiset "ottivat haasteen vastaan" ja järjestivät tuossa syyspuolella vastaavanlaisen tapahtuman. Suosio ei vielä ekalla kerralla ollut vielä ihan samaa luokkaa kuin HAS:n huutiksella, mutta eiköhän tuonne ensi kerralla löydä useampikin! Järjestelyt ainakin toimivat mainiosti.

Edit: kas, Maisu ehtikin jo viedä jalat suustani :mrgreen:
Valmont
Senior Member
Senior Member
Viestit: 873
Liittynyt: 08:31, 11.10.2002
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Valmont »

Heips kukkuu vaan tääältäkin =)

Tulin paikalle n. 12 aikohin ja pois lähdin 16:40 maissa kun kyyti tuli. Tulihan sitä ostettua kasveja, kuten intianvesitähdikki ´Ceylon´ Hygrophila polysperma ´Ceylon´, nauhavesihyasinttia Eichhornia azurea ja sitten vielä Micrathemum unbrosum

Näistä kiitokset myyjälle jolla oli punaiset laput. [;)]

Sain kaikki ne kasvit joita lähdin ostamaankin ja sain vielä kohtuu hinnalla.

Nautin todella käynnistä ja niinkuin Rain- jo sanoikin, että viihdyn vuosi vuodelta pidempään siellä.

Yanna; mielenkiinnolla odotamme valokuvia Aponogetoniin eräästä aqua-web paidasta. :mrgreen:
Vuoden 2005 #aw:n kotiäitirouvakodinhengetärrakastajasymppis
mape
Member
Member
Viestit: 326
Liittynyt: 16:59, 07.10.2002
Paikkakunta: Nurmijärvi/Klaukkala

Viesti Kirjoittaja mape »

Kiitokset vaan järjestäjille, olipa aika suosittu tapahtuma. Ekaa kertaa paikalla ja onneksi heti löysin Tigerin, jonka olin nähnyt tasan kerran aikaisemmin. Kiitos vaan seurasta! Siitä puhuttiin, että olisi ollut hauskaa, jos ihmisillä olisi ollut nimilaput rinnassa ja siinä Aqua-webissä käyttämänsä nimi. Itse olen liian ujo tekemään tuttavuutta ihan tuosta vaan, mutta Aqua-webin nimihän on jo puoliksi tuttu :mrgreen: .
Miksi pitää olla muiden kaltainen, kun heitä on jo niin paljon?
skare
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1784
Liittynyt: 13:26, 08.10.2001
Akvaarioseurat: Tampereen Akvaarioseura ry
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Pirkkala / TAS

Viesti Kirjoittaja skare »

Kati kirjoitti:
Liinanen kirjoitti:Voisikohan huutokaupan järjestää pari kertaa vuodessa, jos kerran menestys oli niin suuri? Itse en valitettavasti päässyt paikalle ja harmittaa kovasti. Joudunko odottamaan seuraavaa huutokauppaa vuoden?
Siksipä minusta oli loistavaa, että tamperelaiset "ottivat haasteen vastaan" ja järjestivät tuossa syyspuolella vastaavanlaisen tapahtuman. Suosio ei vielä ekalla kerralla ollut vielä ihan samaa luokkaa kuin HAS:n huutiksella, mutta eiköhän tuonne ensi kerralla löydä useampikin! Järjestelyt ainakin toimivat mainiosti.

Kyllä TAS varmaankin järjestää oman huutokaupan myös tänä syksynä. Tervetuloa mukaan :)
Hany
Starting Member
Starting Member
Viestit: 32
Liittynyt: 22:06, 10.01.2006
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Hany

Viesti Kirjoittaja Hany »

Hei,
Kyllähän tuo oli mukava kokemus näin ensikertalaisellekkin, mutta kuten joku jo sanoi niin pitkä oli päivä, joten koirakisoja (agility) järjestäneenä tämmöinen ehdotus;
Huutokauppa kaksi päiväiseksi, näin meillä saattiin päiviä lyhyimmiksi sekä kilpailijoille, että työntekijöille.
Ja koska huutokauppa on vain kerran vuodessa, luulisi että kaksi päivää menisi siinä missä yksikin. Koirapuolella kun kisoja (osa niistä kaksipäiväisiä) on n. 7-10 vuodessa ja siihen epäviralliset päälle.

Mutta tuohan on vain idis, aion ensi vuonakin mennä, oli se sitten yksi tai kaksi päiväinen :)

-H-
VesiEläin
Elite Member
Elite Member
Viestit: 5925
Liittynyt: 07:54, 04.03.2004
Akvaarioseurat: TAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Hany

Viesti Kirjoittaja VesiEläin »

Hany kirjoitti:Huutokauppa kaksi päiväiseksi, näin meillä saattiin päiviä lyhyimmiksi sekä kilpailijoille, että työntekijöille.
Tykkäisivätköhän kalat olla kaksi päivää kuljetuspusseissaan?
Ja mihinkä ulkopaikkakuntalaiset sijoitettaisiin yöksi, kotio voi olla pitkäkin matka? :roll:
ParratonMonni
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 1579
Liittynyt: 13:56, 03.04.2005
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja ParratonMonni »

skare kirjoitti: Kyllä TAS varmaankin järjestää oman huutokaupan myös tänä syksynä. Tervetuloa mukaan :)
Oletteko suunnitelleen ajankohtaa vielä? Onko loppukesä (ennen koulujen alkua) liian varhain? Se aika olisi ihanteellinen pitkämatkalaiselle perheelliselle, voisi yhdistää reissuun Särkänniemeä sun muuta ja tulla koko perheellä.
Hany
Starting Member
Starting Member
Viestit: 32
Liittynyt: 22:06, 10.01.2006
Paikkakunta: Mäntsälä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hany »

ööö...kalat myytäisiin vaikka lauantaina ja kasvit sunnuntaina, tekniikkaa molempina...
Joo, voipi olla että huono idis oli, myönnetään :)
-H-
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

Ajattelin kyllä ihan samaa edellisten kirjoittajien kanssa. Nimilappu olisi mukava ja toisaalta myös yksipäiväisyys on ihan mukava juttu.
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua (akvaario)”