TAY huutokauppa 20.11.2012

Etusivulla näkyvät uutiset. Käyttäjät voivat kommentoida aiheita, mutta eivät lähettää uusia viestejä.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
JukkaV
Advanced Member
Advanced Member
Viestit: 3249
Liittynyt: 13:24, 06.11.2003
Akvaarioseurat: Turun akvaarioystävät
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Tuusula ja Turku
Viesti:

TAY huutokauppa 20.11.2012

Viesti Kirjoittaja JukkaV »

TAY huutokauppa 20.11.2012

TAY järjestää huutokaupan Mauno Koivisto-keskuksessa, Tykistökatu 6. Myytävän tavaran vastaanotto alkaa klo 19:00, ja huutokauppa noin klo 19:15. Myytäviin tuotteisiin merkitään selkeästi: myyjän nimi, pohjahinta (min 50cnt) ja kasveihin nimet ja onko mukana mahdollisia salamatkustajia (kotilot, limaskaa jne). Huutokauppaan ostoksille ovat tervetulleita kaikki, mutta tuotteita myyntiin voivat tuoda vain akvaarioyhdistysten jäsenet. Otathan siis jäsenkorttisi mukaan.

TAY perii 10% huudettujen tuotteiden myyntihinnasta. Myyjät voivat lunastaa tuotteista saadut rahat kirjanpitäjältä mielellään huutokaupan päätyttyä. Huomioithan että kyseessä on akvaarioaiheinen huutokauppa, eli tuothan myyntiin vain akvaarioon liittyviä tuotteita. Maksutapana on vain käteinen. TAY ei vastaa myytävistä tuotteista.
Erityiskiinnostuksen kohteena harvinaisemmat synnyttävät hammaskarpit (tällä hetkellä kääpiö-, metalli- ja sirppihammaskarppeja ja seepralimioita) ja monniset (tällä hetkellä mustaselkä-, panda-, pikku-, sihti- ja somamonnisia).
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Etusivun uutiset”