Plakat vai keskenkasvuinen huntupyrstö?

Rihmakalat, kiipijäkalat, pusukalat, taistelukalat jne.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Icecube
Junior Member
Junior Member
Viestit: 247
Liittynyt: 20:18, 22.10.2013
Sukupuoli: Nainen

Plakat vai keskenkasvuinen huntupyrstö?

Viesti Kirjoittaja Icecube »

Hankin taiston, jonka piti olla akka, mutta jo kaupassa lähemmässä tarkastelussa todettiin, että onkin ukko (joka vaan oli erittäin tiukan akan kanssa joutunut samaan altaaseen ja oli siis täysin tossun alla). Tästä huolimatta lähti kuitenkin minun matkaan. :)
Mietitystä aiheuttaa ukon pyrstön tyyppi. Onko kyseessä siis oikeasti plakat vai kasvaako tuo vielä mahdollisesti hunnuksi? Ukko on kooltaan mielestäni jonkin verran pienempi kuin mitä yleensä näen uroksia kaupoissa ja jos vertaan hohto/hybridimiljoonakala urokseen niin taisto ehkä inan isompi, mutta ei paljolla. Värityskin on kokonaisuudessaan melko tumma vielä, ellei sitten ärhentele peilille (tai sormelle :roll: ). Joten epäilen melko nuoreksi, joskaan en kyllä ihan hirveästi taistoista tiedä noin perushoitoa pidemmälle (ja siksipä täällä kyselen). Silloin kun ei ärhentele pyrstö melko supussa ja roikkuu vähän, mistä syystä itse epäilisin keskenkasvuiseksi hunnuksi, mutta hirveästi en ole lyhyt pyrstöisiä ukkoja nähnyt niin paha vertailla.
Linkki kuvaan kun ei taas onnistu tänne postaus kun on liian iso. :roll: Tiedän, että kuva ei ole paras mahdollinen, mutta jos siitä nyt jotain osviittaa saisi...
Katastrofialtis 128l sekasoppa, minkä lisäksi 3 islantilaista kavioeläintä... Sinne ne rahat sitten menikin. :P
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Labyrinttikalat”