La 8.5.2010 Ötökkäretki

Helsingin akvaarioseuran keskustelualue.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Plankton
Member
Member
Viestit: 429
Liittynyt: 20:24, 09.07.2007
Akvaarioseurat: HAS
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Espoo

La 8.5.2010 Ötökkäretki

Viesti Kirjoittaja Plankton »

Tulevana lauantaina 8.5.2010 teemme perinteisen ötökkäretken! Paikka tosin on uusi: vanha kartanomiljöö Tjusterby Gård Loviisassa. Kokoontuminen/lähtö on Itäkeskuksessa Stoa:n parkkipaikalta klo 11:00. Arvio perilläolosta on n. klo 11:45-12:00. Paluu takaisinpäin on n. klo 16:00.

Vanhat lammet ovat vapaassa käytössä ötököiden haavimiseen. Toivomme mukaanotettaviksi ainoastaan ehdottomasti limaskavapaita haaveja. Vinkki: Biltemasta saa akvaariohaaveja vastaavia haaveja pitkällä varrella alle kahdella eurolla.

Myös grillausmahdollisuutta meille on luvattu, joten omat eväät mukaan piknikille! (Tuliaisina saa tuoda grillihiiliä jos haluaa!) Voimme käyttää metsästysmökkiä grillaamiseen jos on huono sää. Muutoin jos sää on kaunis niin perus-pallogrillillä grillaillaan, joka pystytetään sopivaan paikkaan.

Jos käy tuuri ja aikaa jää, niin voi olla että saamme jopa opastetun kierroksen kartono/maatilalla joka pursuaa ihanaa historiaa! Ja sitähän voi tutustua alueeseen ilman opastustakin, sieltä löytyy mm. vanhoja taloja ja hieno "ankkalampi", jossa ehkä asuu kultasäyneitä, mikäli ovat talvehtineet.

Retkikohteeseen ajetaan Porvoon moottoritietä n. 45 min. Itäkeskuksesta. Ajetaan Porvoon ohi kunnes päästään Kuninkaantien ABC:lle. Siitä käännytään oikealle ja ajetaan n. 15 min. Sen jälkeen meitä ollaankin vastassa, sillä tilan pikkuteitä on hankala opastaa aivan perille saakka.

Ilmoittautumiset: info(at)has.fi pe 7.5. mennessä. Bussi ei liikennöi retkipaikkaamme lainkaan lauantaisin, joten autoilla mennään. Toivomme mukaan siis autollisia jäseniä, jotka siis voisivat ottaa kyytiinsä muitakin!

Toivotaan aurinkoista ja lämmintä säätä lauantaille!

Tervetuloa!

PS. Ti 11.5.2010 klo 18 kerhoillassa on mahdollisuus tarkastella pyydystettyjä ötököitä tarkemmin mikroskoopilla, joten tulkaahan silloinkin paikalle.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Helsingin akvaarioseura”