HINTAA ALENNETTU! Juwel Vision 450 allaskaappeineen + suodattimet yms.

Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka

Valvoja: Moderaattorit

Alueen säännöt
Käydessäsi kauppaa AW:ssa, kannattaa varmistaa, että ilmoituksesta löytyy ainakin seuraavat tiedot:
  1. Myytävää tai ostettavaa tuotetta hyvin kuvaavaava otsikko paikkakuntatiedolla. Esimerkiksi: M: Salamenteripleko L134 (Helsinki)
  2. Riittävän tarkka kuvaus tuotteesta, tuotteen sijainti (paikkakunta) ja mielellään myös kuva tuotteesta tai linkki tuotteen tarkempiin tietoihin (valmistajan sivut tms.)
  3. Hintapyyntö, toimitustavat (nouto, posti jne.) ja mahdolliset toimituskulut
  4. Ohjeet yhteydenottoon ja yhteydstiedot: yksityisviesti, sähköposti, puhelin, tekstiviesti jne.
  5. Ilmoitusta saa nostaa 2 päivän välein, ilmoituksen poisto tapahtuu "Ilmoita tämä viesti" -toiminnolla.
Huomioithan:
1. Että Aqua-Webin kauppa-alueet ovat tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Yritykset voivat ottaa yhteyyttä ylläpitoon jos haluavat julkaista myynti-ilmoituksia ja/tai mainostaa yritystään.
2. Että omanakotiloiden maahantuonti, markkinointi ja levittäminen on Eviran päätöksen mukaan kiellettyä Suomessa
3. Että toimituksissa noudatetaan asetuksia ja lakeja selkärankaisten eläinten kuljetuksista. Eviran ohjeistus selkärankaisten kuljetuksille.

Yhteydenpito ja mahdolliset kysymykset yksityisviestinä tai muulla ilmoituksessa osoitetulla tavalla. Älä vastaa ilmoitukseen. Kiitos!
Vastaa Viestiin
jarmoh
Starting Member
Starting Member
Viestit: 8
Liittynyt: 15:17, 02.07.2006
Paikkakunta: Kirkkonummi

HINTAA ALENNETTU! Juwel Vision 450 allaskaappeineen + suodattimet yms.

Viesti Kirjoittaja jarmoh »

Myydään Juwel 450 Vision (tumman ruskea) akvaario/kaappi yhdistelmä. Ikää reilut 10 vuotta. Ollut koko ajan ja edelleen käytössä malawiakvaariona. Mukaan Fluval FX 5 -suodatin (ja toinen varaosiksi) + sisäsuodatin Eheim 2252 (toimii ok, mutta hieman kuoristaan kärsinyt). Myös sisusta lähtee mukaan tai kaatopaikalle (laavakiveä + tufakiveä useamman kymmentä kiloa kumpaakin + jotain muuta erikoisempaa kiveä). Taustana aikanaan hyvinkin kallis kalliojäljitelmä koko akvaarion leveydeltä (jotain muovia?) ja pohjalla kivien alla on styroksisia kalliojäljitelmiä estämässä pohjalasin naarmuuntumista. Mukaan saa halutessaan myös pari kassillista kaikenlaista akvaariosälää (mm. ilmapumppu, lämmityssauvoja, poikasallas, hiilidioksidilaitteisto, Eheimin joku vedenkierrätyslaite ja paljon muuta). Myös jotain pienempien akvaarioiden tekniikkaa saa halutessaan mukaan (taitaa olla ainakin yksi jos ei kaksi pientä suodatinta yms.)

Kalat saa myös halutessaan mukaan - noin kymmenkunta aikuiskokoista Crabroa sekä paljon kasvissyöjille sopivia hiutaleita (Tropicalin Malawi 11 l pönttö yli puolillaan ja pari avattua pussia eri raekokoisia S.A.K. Green rakeita), vedenparannusaineitta iso kanisteri yms.

Harrastus oli aikanaan jonkinlaista hifistelyä eli kaikenlaista on kertynyt, mutta nyt jo useamman vuoden kiinnostunuksen hiivuttua ylläpito on ollut enemmänkin riesa. Siksi lähtee nyt uuteen kotiin.

Vain nouto Veikkolasta (Pohjois-Kirkkonummi) mahdollinen (omat kantajat mukaan). Hinta on 250 euroa, mistä en tingi, koska tuo on jo paketin sisältöön nähden pilkkahinta. Akvaario ei vuoda ja suodattimet toimii, kalat hengissä ja ruoka ei ole vanhentunutta. Kaapisto on yli kymmene vuotta vanha, joten se ei ole priimakuntoinen. Muuta takuuta tälle en voi antaa, koska muita em. laitteita ei ole käytetty vuosiin. Jos haluaa kivet mukaan, pitää tuoda omat saavit tai kuljetusvälineet mukana. Täällä päässä ei tarvitse kantaa portaissa - auton saa noin 30 metrin päähän lastausta varten.

Yhteydenotot joko sähköpostiin havukunnas@kolumbus.fi tai puhelimella 050-563 2897 / Jarmo.
20221020_212249.jpg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Myydään - Akvaariot, akvaariopaketit ja tekniikka”