Ruoka-automaatti! (kiire)

Valaisimet, suodattimet, lämmittimet ym.

Valvoja: Moderaattorit

Vastaa Viestiin
AquaStar
Starting Member
Starting Member
Viestit: 30
Liittynyt: 15:29, 29.05.2006

Ruoka-automaatti! (kiire)

Viesti Kirjoittaja AquaStar »

Tietääkö joku mistä nettikaupasta sais kalojen ruoka-automaatin halvalla? Kuinka nopeesti tavarat tulee esim. Saksasta jos tilaan aquaristiks shopista? Jos jollaki ois vaikka ylimääräisenä automaatti ni voin ostaa sen jos se on hyväkuntonen. Nimittäin oisin lomalle lähössä viikoks ens viikolla että ois kiva saaha pikasesti enkä oo lomahoitajia löytäny. Ent tiiä kuuluuko tää keskustelu tänne mutta en jaksa miettiä , että moderaattorit siirtäkää jos ei kuulu tänne.
rithiam
Member
Member
Viestit: 254
Liittynyt: 15:38, 24.08.2004
Paikkakunta: Alajärvi

Viesti Kirjoittaja rithiam »

Enpä usko, että Saksan tilaus ehtii noin nopeasti. Luulisin automaattien hintojen lähtevän täällä kotimaassa n. 30 eurosta ylospäin. Käytetyn voisi tietysti saada edullisemminkin, täällä palstallakin niitä silloin tällöin kaupataan Myydään-osastossa.

Viikko taitaa kyllä olla vielä niukin naukin aika, jonka kalat pärjäävät yksikseenkin, jos vain sähkölaitteet pelaavat ja lähtökunto ja -tilanne on hyvä. Tai olisiko saatavilla ketään luotettavaa tyypiä, joka kävisi muutaman kerran katsastamassa tilannetta (mutta ei ruokkisi liikaa)?
AquaStar
Starting Member
Starting Member
Viestit: 30
Liittynyt: 15:29, 29.05.2006

Viesti Kirjoittaja AquaStar »

No kuinka kauan se saksan tilaus kestää ku mä tilasin maanantaina uuden suodattimen miun toiseen akvaarioon ku sen suodatin ei enää toimi hyvi ja on se kyllä jo niin vanha että ei ihmekkään. Jos se kohta lakka toimimasta ni tulee ongelmia ku en voi laittaa niitä kaloja miun uutee akvaarioon ku sitte tulis ruumiita ja sekasortoa. (iso pleko ja lehtikala ja vaikka mitä) Hoitajaa en saa enää mistää ku naapureillaki on sellanen työ että eivät ehi.
millia
Katalysaattori
Katalysaattori
Viestit: 5666
Liittynyt: 16:10, 10.11.2001
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Viesti Kirjoittaja millia »

AquaStar kirjoitti:No kuinka kauan se saksan tilaus kestää.
Se vaihtelee niin paljon. Välillä tavarat lähtee alle viikossa ja välillä menee pari kuukautta. Kuljetukseen on mennyt sellainen 4-5 työpäivää.
Laita kauppiaallesi sähköpostia ja pyydä arvoimaan toimitusaika.
AquaStar
Starting Member
Starting Member
Viestit: 30
Liittynyt: 15:29, 29.05.2006

Viesti Kirjoittaja AquaStar »

Maksoimme maanantaina Saksaan Aquaristikshoppiin suodattimesta sellaisella kuin "prepayment" ja ku tarkistan tilaukseni tilan niin se sanoo että "odotetaan maksua." Siis maksoin sen 4 päivää sitten ja he vain odottavat maksua. Ovatko rahani menneet taivaan tuuliin vai onko pankkitoiminta siellä vain hidasta? Osuuspankin tilitapahtumissa sanotaan että se maksu on menny sinne. Joten se on lähetetty Suomesta mutta miksi he sanovat että odotetaan maksua? Kuinka saan rahat takaisin jos "odotetaan maksua" tilanne jatkuu eikä lopu? Vai ovatko he vain siellä hitaita? Kaikenlisäks suodattimella ois pikkasen kiire. Meinaan että voimat loppuu ku 250 litraa vaihtaa vettä päivässä kilpikonnien akvaarioon. Sitte ne vielä maksaa täällä suomessa niin pirun paljo. Käytettynäkin. Yhellä ukolla oli 8 vuotta vanha suodatin ja silti pyys 60 euroa. Pikkasen kyl harmittaa jos en saa rajoha takasi.
temule
Junior Member
Junior Member
Viestit: 140
Liittynyt: 10:16, 16.05.2006
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja temule »

Itse asustelen tällä hetkellä vielä Hollannissa. Muutaman kerran oon rahaa siirtäny Osuuspankin tililtä tänne paikalliselle tilille ja kyllä se joka kerta ottaa ainakin sen neljä päivää. Joten älä vielä huolestu.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tekniikka”