Kiittäen

Valvoja: Moderaattorit
Sveitsissähän (josta fondue on kotoisin) se on nimenomaan talviruokaa, eivätkä sitä siellä syö kesällä muut kuin turistitsaurama kirjoitti:Juustofondue
Jepjep. Ja jos kuulisivat "liha-juustofonduesta" varmaan varrastaisivat minut... Kieltämättä fondue olisi parhaimmillaan sähköttömässä mökissä pienellä hyvällä porukalla (ilmoittautuuko joku mökin omistaja jo?) syyspimeässä kun sade rummuttaa kattoa ja tuuli narauttelee nurkkia. Samalla voisi pistää levysoittimelle pyörimään Billie Holidayn tai Joni Mitchellin vinyylikiekon.satunnainen kirjoitti:Sveitsissähän (josta fondue on kotoisin) se on nimenomaan talviruokaa, eivätkä sitä siellä syö kesällä muut kuin turistitsaurama kirjoitti:Juustofondue
Täällä on teetä juotu...saurama kirjoitti: Minä kyllä saattaisin valita mukillisen teetä (mahdollisesti jopa vihreää) sen maidon sijaan, maito sopii paremmin lämpimien ruokien palanpainikkeeksi (on niiden kanssa kyllä se ihan ehdoton ykkösvaihtoehto).
Saahan wasabia toki täältäkin. Hieno maustetahna, jonka avulla saa lähisuvun huohottamaan ja irvistelemään hervottomasti.aquaristo kirjoitti: Niin, ja tuosta naapurista, Japanista löytyy se tulinen maustetahna, wasabi, jonka rinnalla tulinen Turun Sinappikin on karkkia. Se on suosittua myös täällä Kiinassa; voinpa tuoda muutaman tuubin maistiaiseksi sinne Suomeen.
Saanen huomauttaa teidän erehtyneen laadusta. Valion (ja nimen omaan Valion) rasvaton maito on ehdottomasti kaikkein parhaimman makuista.aquaristo kirjoitti:Kyllä se kylmä Valion kevytmaito on se jumalten juoma, kun saavutaan sinne Suomeen tämän viikon lauantaina.