Mikä on ongelma ja miten se esiintyy? Täysi kertomus kalan/kasvien oireista
Milloin huomasit ongelman, onko jatkunut jo kauan? Onko ollut jotain muita ongelmia?
Ilmoittamalla ainakin osan em. tiedoista heti ensimäisessä viestissä, varmistat että muilla on helppo työ vastata viestiin ja näin ratkaista mahdolliset ongelmat. Kiitos!
Eipä se haittaa kun pitää kannen kiinni ja purkin jossain sellaisessa paikassa että haju pysyy siellä eikä leiju vedon mukana ympäriinsä. Mikromadot haisee oksennukselle.
Banaaniin tehty viljelmä ei haise pahalle - paitsi homehtuessaan, jota ei yleensä pitäisi tapahtua. Kaurapuuroon tehty viljelmä haisee jonkin verran aina: lievissä tapauksissa vienosti pilaantuvalle kaurapuurolle, pahemmissa tapauksissa homeen, oksennuksen ja ammoniakin sekoitukselle. Koskaan hajuhaitat eivät ole olleet kuitenkaan ylitsepääsemättömiä.
Suosittelen viinietikkamikromatoja, eivät haise juuri lainkaan ellei puteleita ole kymmentä avonaisena pöydällä Eli pari pulloa ja korkin avaus kerran viikossa/matoja kerätessä, eikä hajua tule ollenkaan.