Kun monnista tuli keltainen!
Valvoja: Moderaattorit
Kun monnista tuli keltainen!
Huomasin eräänä päivänä että partamonnini oli kirkkaan keltainen ja sitten se alkoi päivä päivältä pikkuhiljaa taas ruskistua, mikäköhän siihen on syynä??
Harmaata, keltaista, vihertävänkukertavaa ja basic-ruskeaa. Siinä meidän monselmin garderoobin värimaailma. Ruokaillessa usein tummanruskea - tehokkaampi väri varmaan leväbarbeja pois sapuskan kimpusta ajettaessa. Pitkien päivänokosten jälkeen kolosta kömpiessä väri usein vaaleampi ja värikylläisempi 

* Huvinsa kullakin! *
-
- Elite Member
- Viestit: 6732
- Liittynyt: 20:55, 29.01.2007
- Paikkakunta: Kerimäki
Ei niitä kovin kauaa tarvi keittää, jotta uppoavat (max. 1 min). Salaattia ei kannata keittää.miljoonakala84 kirjoitti:Moro kaikki hei mie aattelin antaa meijän partaimumonneille tänään salaattia, nii kysyisin sellasta että miten monta minuuttii niitä pitää keittää
että ne uppoo pohjalle. Entä uppooko pakastetut herneet pohjalle vai täytyykö niitä laittaa johonkii joka uppoo.
96l+38l+20l
-
- Elite Member
- Viestit: 6732
- Liittynyt: 20:55, 29.01.2007
- Paikkakunta: Kerimäki