![Wink [;)]](./images/smilies/icon_wink.gif)
Miten usein sinä uusit makaroonisi, entä teetkö sen kertarysäyksellä vai osittain??
Ja sitten ei muuta kuin hyviä uusia vuosia kaikille akvaristeille ja ötököillenne

Valvoja: Moderaattorit
Siinähän on nimenomaan paljon pinta-alaa bakteereilla joten ei sitä kannata uusia muutamien kuukausien välein. Mielestäni se on yhtä helppo putsata kuin nuo makaronitkin.Jussi kirjoitti:Onko jollain ajatuksia siitä voiko käytetyn EHFISUBSTRAATIN käyttää useampaan kuin yhteen kertaan. Eli saako sen puhdistettua niin, että teho ei suhteettoman paljon laske.
Niillä ei ole käytännön eroja, (makaroonien koossa voi olla eroja) samaa reikäistä keraamista putkea kuitenkinCeres kirjoitti:Kertokaahan, makaronistit, että mitä eroa on halvalla makaroonilla ja kalliilla (merkkituote) makaroonilla kun ulkoisesti ovat aivan samanlaista tuotetta? Jos kerran tekevät saman tehtävän niin miten ne sitten eroavat? Paksun lompsan omistajan makaroonit ja laihan lompsan makaroonit vai?
halvan makaroonin omistaja
Ceres
On se ero, että halvat makroonit täytyy tilata esim Saksasta ja kalliita saa ostaa paikallisen akvaarioliikkeen hyllystä. Näin meilläCeres kirjoitti:Kertokaahan, makaronistit, että mitä eroa on halvalla makaroonilla ja kalliilla (merkkituote) makaroonilla kun ulkoisesti ovat aivan samanlaista tuotetta? Jos kerran tekevät saman tehtävän niin miten ne sitten eroavat? Paksun lompsan omistajan makaroonit ja laihan lompsan makaroonit vai?
halvan makaroonin omistaja
Ceres
Jaa pitäiskö sitä sitten joskus vaihtaa?Jussi kirjoitti:Onko jollain ajatuksia siitä voiko käytetyn EHFISUBSTRAATIN käyttää useampaan kuin yhteen kertaan. Eli saako sen puhdistettua niin, että teho ei suhteettoman paljon laske.
Niinhän se valmistaja sitten kaiketi on väittänyt, että pitäisi vaihdella vaan enpä tiedä...itse en ainakaan ole nähnyt moiselle tarvetta.mahven kirjoitti:Jaa pitäiskö sitä sitten joskus vaihtaa?Jussi kirjoitti:Onko jollain ajatuksia siitä voiko käytetyn EHFISUBSTRAATIN käyttää useampaan kuin yhteen kertaan. Eli saako sen puhdistettua niin, että teho ei suhteettoman paljon laske.
Perusmakarooni on vain mekaaninen suurimpien hituloiden suodatin ja ne eivät kulu ajan myötä miksikään. Materiaalin pinta on niin tiukkaa kamaa, että bakteerikantaa ei voi muodostua juuri läpinäkyvää lasinpalaa enempää. Tämä toki hiukan karrikoiden. Sen enempää Eheimin Ehfimechillä kuin nimettömillä materiaaleillakaan ei ole kamalan tehokasta biologista suodatusvaikutusta pienen pinta-alan vuoksi (ainakaan kun määrä on muutama litra). Yksi makarooni on kuitenkin huomattavasti muista poikkeava ja tässä tapauksessa se ei ole tuorepastaa vaan Seran Siporax.Ceres kirjoitti:Kertokaahan, makaronistit, että mitä eroa on halvalla makaroonilla ja kalliilla (merkkituote) makaroonilla kun ulkoisesti ovat aivan samanlaista tuotetta? Jos kerran tekevät saman tehtävän niin miten ne sitten eroavat? Paksun lompsan omistajan makaroonit ja laihan lompsan makaroonit vai?
halvan makaroonin omistaja
Ceres